Husk at forventningsafstemme når I renoverer i huset

De fleste unge familier, der køber et ‘brugt’ hus, går i gang med et eller flere renoveringsprojekter. Og ikke så sjældent er det den ene part i forholdet, der er drivkraften i, hvordan tingene skal blive. Nogle gange har kvinden ret så faste forestillinger om, hvordan et rum skal indrettes og males, mens manden nogle gange har lige så faste forestillinger om, hvordan andre af husets rum skal ende med at blive.

Et renoveringsprojekt kan rumme kilden til mange skænderier og afsløre, at vi ikke altid er helt afklarede med vores roller i familien. Men en god snak, hvor I får afstemt jeres forventninger, inden I går i gang, kan gøre projekterne mere vellykkede og vise jeres evne til at arbejde sammen.

Forventningsafstemning handler dybest set om kommunikation: At man får sat ord på, hvad man tænker og forventer, og at man er åbne over for de ønsker, som man hver især har. Så er der en god basis for at komme vellykket i havn. At det så er nemmere sagt end gjort, er en anden sag, men under alle omstændigheder er det vigtigt, at de gode intentioner er til stede.

Badeværelset er et af husets vigtigste rum

Et af de vigtigste rum i et moderne hjem er badeværelset, så her er det ekstra vigtigt, at I er enige om, hvordan det skal ende med at se ud. Heldigvis kan I blive inspireret på nettet og få gode ideer sammen her. For eksempel kan I på rorfokus.dk finde alt i møbler og udstyr til badeværelset. På rorfokus.dk kan I således finde skabe til badeværelset, håndvaske, spejle og alt det andet, der skal til for at gøre et badeværelse smukt og funktionelt. Brug noget tid på sammen at udforske rorfokus.dk og find de effekter, som I er enige om, vil løfte netop jeres badeværelse op i en anden liga.

Priserne på rorfokus.dk er tilmed lave og konkurrencedygtige, så I kommer langt for de penge, som I har sat af til jeres projekt.

Som sagt er det vigtigt, at I får talt godt sammen og bliver enige om den vej, I vil gå, inden I kaster jer ud i et renoveringsprojekt i jeres hjem. God kommunikation kan sikre, at I bliver glade for jeres ombygning i mange år og kan glæde jer over, at det var et fælles projekt, som I begge havde lov og del i.

Vi ønsker jer held og lykke med at komme godt fra start med en ordentlig forventningsafstemning, så I kommer i mål på den rigtige måde.