Sådan får du gode smartphonevaner

Der er ikke mange danskere, der ikke har en smartphone – eller i det mindste en mobiltelefon. De tider er forbi, da vi alle havde et fastnetnummer, og hvor det for eksempel som virksomhed var lidt sølle, hvis man opgav fastnettelefonen og kun ‘nøjedes’ med mobilnummeret. I dag er det mobilen, der styrer – og det gør den. Nogle gange så meget, at vi ligefrem bliver afhængige af den og ikke synes, vi kan fungere, hvis vi ikke har smartphonen i hænderne.

Gode vaner i forbindelse med mobilen er en vigtig ting, og her giver vi nogle tips til, hvordan du får et sundt og godt forhold til det at bruge din mobil.

Lad telefonen blive en del af dit outfit

For de fleste er telefonen vigtig, og for at få et godt og naturligt forhold til den, kan du for eksempel vælge at gøre den til en naturlig del af dit outfit. Du har med sikkerhed en tøjstil og et image, som du gerne vil holde fast i, og det kan give dig en god fornemmelse, når din smartphone falder ind i det. Du har derfor brug for et flot cover til din smartphone, så den passer til din stil. Find et flot og elegant cover på Holdit.com/dk/ og vælg et, som passer til netop dig.

Hvad har et flot cover med gode vaner at gøre? Ja, det handler for eksempel om at udstråle kvalitet og bæredygtighed, og det kan du med et cover fundet på Holdit.com/dk/, hvor der er et stort udvalg til gode priser. På Holdit.com/dk/ kan du også finde andre fittings, der kan beskytte din smartphone, så den kan holde længere, inden du behøver at skifte den ud. Det er et udtryk for gode smartphonevaner, for så tænker du i miljø og bæredygtighed og signalerer, at du gerne vil være ansvarlig. Holdit.com/dk/ kan hjælpe dig med at finde en masse gode effekter til din smartphone.

Tag hensyn til andre

Et andet element i de gode smartphonevaner er at tage hensyn til andre, når du bruger den. Lad være med at tjekke dine sms’er, når du spiser med familien, og læg den til side i timerne på gymnasiet eller universitetet. At bruge smartphonen på dårlige tidspunkter kan forstyrre andre på en uheldig måde, og det kræver såmænd ikke så meget: Tænk over, om du ville snakke højlydt med andre under en teaterforestilling eller råbe tværs gennem en restaurant – hvis du ikke ville gøre det, er det nok heller ikke stedet, hvor du skal bruge din smartphone, selv om det bare er til at tjekke sms’er eller uploade billeder på Instagram.

Snak med andre om hvad I må og ikke må

Det er en god idé at tale med andre om, hvordan I vil bruge jeres smartphone. Skal den være fremme hele tiden, mens I holder veninde-kom-sammen, eller er det en god idé at lægge den i tasken eller skuffen i hvert fald noget af tiden? Eller hvordan vil I lave regler for jeres brug? Drøft det med vennerne og få skabt et miljø, hvor smartphonen er til glæde og ikke til irritation.