Hold fest i virksomheden

Der er ikke noget bedre end at have en hyggelig tid med dem, man holder af. Året byder på mange gode anledninger til at holde en fest, og det er som om, at vi mennesker bliver bedre til at kommunikere med hinanden, når vi har det godt. Hvis man er ansat i en virksomhed, så kan det være godt at komme med et forslag til at holde en fest. Så kan man i hvert fald blive bedre rystet sammen. Har man egen virksomhed, så gælder det simpelthen bare om at få holdt den fest.

Er det efterår, så er det oplagt at holde en Halloween fest. Hvis det er det, man gør, så skal man selvfølgelig have halloween udklædning til festen – så bliver det i hvert fald lige ekstra autentisk og sjovt. Der skal selvfølgelig også lige god mad på bordene, og man skal tage sig tid til at arrangere festen på bedste vis.

Foik bliver i bedre humør af at feste sammen

En fest behøver ikke at handle om alkohol. Snarere tværtimod. Der skal nemlig være plads til at tale godt sammen, og det kan man bedst gøre, når der ikke er stærke sager indblandet. Flere undersøgelser har her i Danmark vist, at når der bliver holdt en fest på arbejdet, og den er uden alkohol, så bliver medarbejderne langt bedre til at tale med hinanden. Det er der derfor kun fordele ved, og man kan lige så godt gå i tænkeboks allerede i dag, så man kan få holdt den gode fest.

Når folk bedre kan tale sammen, så bliver hverdagen også bare bedre.