Fælles motion styrker kommunikation på arbejdspladsen

God kommunikation på arbejdspladsen er vigtig, uanset hvilken virksomhed man arbejder i. For at man kan trives som medarbejder skal der være et ordentligt psykisk og fysisk arbejdsmiljø, hvor man oplever, at kommunikationen mellem kolleger og ledelsen er god og konstruktiv. I kan tilmelde jer forskellige kommunikationskurser, hvor I får professionel vejledning, hvis I har brug for det. En anden måde at styrke kommunikationen på er at have et motionsrum på arbejdspladsen med løbebånd fra Gorillasport, hvor de ansatte kan få deres daglige motion i arbejdstiden. Dermed får medarbejderne mere overskud til en konstruktiv dialog med deres kolleger om forskellige arbejdsopgaver, hvilket styrker den gode kommunikation.

Bevægelse på løbebånd, imens man arbejder. Det er en trend fra USA, som vinder indpas på de danske arbejdspladser. Men i det hele taget vil fællesskab omkring motion forbedre medarbejdernes kommunikation med hinanden, så de bliver bedre til at kommunikere både med deres nærmeste kolleger og andre i virksomheden.

Vil man gerne forbedre kommunikationen på arbejdspladsen, så kan man styrke sammenholdet ved at løbetræne på løbebånd og tilmelde sig et af de mange årlige motionsløb. Når det handler om kommunikation, så er vi ofte tilbøjelige til at lytte mere til folk, vi kender eller godt kan lide. Når man skaber et fællesskab om fx motion på arbejdspladsen, så lærer vi hinanden bedre at kende, og det vil være med til at forbedre kommunikationen mellem medarbejderne.

Tilmeld jer motionsløb

Et af de mange motionsløb, som firmaer kan tilmelde sig, er DHL-stafetten, som finder sted hvert år i mange byer. I mange firmaer er motionsløb en begivenhed, man ser frem til, ligesom man ser frem til firmafesterne, fordi det styrker fællesskabet. Selvom nogle medarbejdere måske ikke tidligere har dyrket løb, så kan de sagtens nå at træne op til løbet, og dermed bliver det en sjov oplevelse for alle.

For virksomheder, der investerer i motionsrum på arbejdspladsen, er pengene givet godt ud. Der kommer en bedre trivsel og kommunikation på arbejdspladsen, og medarbejderne får flere arbejdsopgaver fra hånden, når de er fysisk sunde og raske. Man får ganske enkelt mere energi og bliver gladere, når man dyrker regelmæssig motion, og det gavner også bundlinjen på arbejdspladsen.