Non-verbal kommunikation på dating-scenen

Har du en datingprofil på nettet, så gælder det både om at have en god profiltekst og et flot billede. Når vi leder efter en potentiel date, så er der mange, som i første omgang vælger ud fra udseendet. Er de umiddelbart tiltrukket af personens ydre eller ej. Hårpragt, øjenfarve, ansigtsform og smil spiller derfor en større rolle, end vi måske umiddelbart har lyst til at indrømme, for vil vil jo alle gerne vælges på vores indre kvaliteter. På den lange bane vælger de fleste en ligesindet partner med samme værdier og uddannelsesniveau. Men den non-verbale kommunikation vejer ofte tungere til at begynde med, og så er det først senere, at vi egentlig finder ud af, hvad vi i øvrigt finder attraktivt ved en partner.

Vigtigt med et flot profilbillede

Men altså, du kan forbedre dine chancer for at komme på date ved at have et flot profilbillede. Nogle er født smukke eller ser yngre ud end de er, imens andre ser ældre ud end de er, måske af genetiske eller miljømæssige årsager. Det kan fx være, at man lider af hårtab og dermed ser ældre ud, men det kan man heldigvis gøre noget ved. Vil du gerne have en flottere hårpragt, så kan du med fordel kontakte www.nordichair.com og få professionel hjælp til at få dit hår tilbage. Vil du gerne forebygge hårtab, så kan du bl.a. gennem kost og vitaminer: Dertil kan du følge en række gode råd til at undgå hårtab styrke dit hår.

Lækkert hår og selvtillid

Med et flot hår får du mere selvtillid, når du skal begå dig på dating-scenen. Når du lægger flotte profilfotos op, vil kontaktmulighederne forbedres, og det vil være nemmere at falde i snak med en kvinde eller mand, som er interesseret i en date. Når du føler dig godt tilpas og har det godt med dit udseende, så virker du også mere afslappet, og det er en fordel på en date, hvor begge parter ofte er lidt nervøse for at mødes. Når I har arrangeret daten og er klar til at mødes, skal du selvfølgelig møde op til tiden. Du kan nu koncentrere dig om andre former for non-verbal kommunikation. Det kan fx være en god øjenkontakt, det kan være den måde du gestikulerer på samt dit ansigtsudtryk og din kropsholdning i det hele taget. Jo mere harmonisk og afslappet du føler dig, jo mere overskud har du til at interessere dig for din date og sikre, at det bliver et vellykket møde.